Kedves Vásárlóink! Üzemeltető cég változása miatt átmenetileg zárva tartunk. Hamarosan még alacsonyabb árakkal és nagyobb kínálattal térünk vissza. Üdvözlettel: A mide.hu vezetősége

Újra elérhetőek vagyunk

Újra elérhetőek vagyunk

Újra várjuk régi és új vásárlóinkat egyaránt, megújult webáruházunkban ahol most még alacsonyabbak az árak.

2024. Májusától újra elérhetőek vagyunk online áruházunkban. Megújult desingel valamint teljesen új sokkal szélesebb árukinálattal várunk minden kedves régi és új vásárlót a nap 24 órájában. 

Az újra elérhető webáruházunk raktárja Debrecenbe költözött, a nagyobb raktárnak köszönhetően szinte minden termékünk azonnal raktárrol elérhető.

Ezáltal lehetőség nyilik SZEMÉLY ÁTVÉTELRE raktárunkból, ami előre egyeztetés után lehetséges. 

Új logisztikai partnerrel szerződtünk, így a szállítás sokkal kényelmesebb lesz a Sprinter Futárszolgálat jóvoltából az egész ország területére.

Ezzel egyidejüleg megnyilik a lehetőség a PickPack Pontos átvételre ahol csomagja megvárja Önt, így nem kell a futárra várakozni.

Informatikai rendszerünk is megújult automata státuszok és tájékoztató emailek kerültek bevezetésre, így segítve a vásárlóink információhoz jutását rendelésükről. 

A jövőben havi akciókkal valamint heti és napi akciókkal valamint kampányokkal várunk mindenkit.

 

Köszönjük, mindenkinek aki eddig és ezután is nálunk vásárolt, bízunk benne, hogy a megújulással mindenki elégedett lesz.

 

 

 

További hírek